Därför bytte jag bloggportal

Ett själviskt svin är vad man kan gå och bli om man äger en blogg, ser den växa, ser den sjunka i topplistorna och sen blir besatt av att se den just växa igen. Att blogga för mig är som att spela på nätcasinon för vissa andra. Jag behöver akta mig, ta det försiktigt, så jag inte satsar, kraschar & brinner och sen försöker göra allting på nytt igen. 
 
Jag favoriserar fortfarande Nouw som bloggportal. Det var lätt att synas, följa andra & få andra att följa mig. Men jag blev besatt av siffrorna. Så jag fick backa, backa tillbaka till Blogg.se där jag en gång kände mig missnöjd över att inte synas & få den uppmärksamheten min blogg förtjänade. Kanske är det så att jag förväntat mig mer än vad jag egentligen förtjänat? 
 
Bloggen blev ändå inte min stora passion längre. Bara ett ställe jag ville satsa allt för att kunna tjäna pengar på den. Jag satt maniskt & letade sätt för att kunna börja tjäna pengar på den, jag googlade frinetiskt. Min blogg innehöll plötsligt en del samarbeten jag inte trodde på, länkar till mer mode grejer än vad jag själv hade råd att köpa, och där av även frambringade ett shoppingberoende hos mig själv. Jag handlade för nästa månads pengar & det kliade i hela kroppen inför nästa inköp, även om det så var kattmat & kattsand. Betalningsanmärkningar är jag för smart för, så det blev inget sådant alls. Men däremot förstod jag inte vart många av mina fakturor tog vägen, och hade jag valt 1 produkt på avbetalning så bestämde sig Klarna & Qliro för att göra alla mina "nästa månads fakturor" till avbetalning med. Betala 50Kr för en skuldsumma på 1500Kr, vart kommer jag då? Ingenstans. 

Jag har nu löst mina skulder & jobbar på att splittra mitt nya shoppingberoende. Bloggen, och att bara gå hemma med mina tvillingflickor som har det jobbigt på kvällarna har fått mig att klättra på väggarna. Att vänta på paket varje dag har istället gjort allting mycket spännande, och det där glas vinet många unnar sig efter en hård arbetsdag, var istället ett nytt plagg till mig själv. "Jag förtjänar det här!" Intalade jag mig själv hela tiden tills jag föll i blindo för alla mina nya shoppingprojekt varje vecka.

Att gå tillbaka till blogg.se är mitt sätt att varva ner. Jag hoppas på att finna mer harmoni och kvalité i det jag bloggar om igen. Jag vill blogga för min skull & hamna med fötterna på jorden igen. 
Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.