Vill blogga mer om "spelnörden" Bellefix

 
Kaffe, kravlande bebisar på golvet, mindre täppta näsor, stökigt hem. Ja det börjar återgå till det normala här hemma. Tänkte säga att saker börjar återgå till som det ska va, men stökigt hem? Bah, nej. Hade jag varit mer morgonpigg så hade jag tagit och rensat undan här hemma medan D är borta på ärende i Linköping med sin pappa, men han skulle vara hemma vid lunch och jag & flickorna tog oss en härlig sovmorgon. Jag städar bäst när jag är ensam hemma, så det får helt enkelt vänta till imorgon när D jobbar. 

Jag har sett att det är mer killar än tjejer som läst min blogg.
Ja jag har lovat att inte haka upp mig på statistiken. Faktiskt, så har blogg.se problem med att visa statistiken nu, vilket jag bara tycker är härligt. Men jag har Analytics installerat & tycker det är skoj att följa målgrupperna som besöker bloggen, och då såg jag att 54% som besökte min blogg igår var pojkar, killar, män, gubbar. Ja lite av varje. Skit kul!

Jag kan ha mina aningar om vissa är ibland om jag ser geografiskt vart besöken kommer ifrån. Jag frågade igår på facebook om man hade lust att ge sig till känna lite om man läste min blogg, då i alla fall 40% av min trafik kommer just därifrån. Det var enbart några tjejer/kvinnor som skrev, och ja, jag tänker inte tvinga någon att komma ut ifrån sin anonyma vrå. Haha! Förhoppningsvis så läser några av mina "spelvänner" min blogg, vilket är mestadels killar. Vilket är jätte kul, eftersom jag velat bjuda på lite mer inslag också kring vad jag spelar, hur det går till & resultatet av det. Kan göra ett inlägg senare kring vad för spel jag faktiskt brukar spela. Finns kanske fler som läser min blogg & är spelintresserade?

- Anyhow, kaffet kallnar som vanligt. Skulle ge mycket för en varm chailatte just nu!
#1 - Jeanette

Det är kul och se vilken målgrupp man når mest :) Tycker du ska ta och blogga om det du vill. Förutom att vara mamma så har jag ett intresse för böcker, så det tar jag med i bloggen. Har idag flyttat bloggen också från Nouw.

Svar: Ja bloggens inriktning blir helt klart endast sådant jag själv vill blogga om nu :) Bryr mig inte lika mycket om läsarna idag även om dom självklart är guld värda!

Härligt att du följde magkänslan
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.