Värdens bästa graviditet


Tänk att just jag skulle få tvillingar. Enäggs som det verkar, så var det även helt slumpmässigt. Trots att jag har tvåäggs i släkten. Tänk att allt gick så bra. Vilken fantastisk graviditet jag haft!

Graviditeten var extremt tung & jobbig redan tidigt.
Men jag har verkligen inte haft några andra problem än vanliga gravidbesvär + extremt tung mage då. Jag gick ganska direkt med i tvillinggrupper på facebook för att ta del av andra som hade samma graviditet som jag. Men överallt läste jag om problem & svårigheter. För tidigt födda barn, för små barn, barn med hjärtproblem you name it. Det var så överväldigande mycket. Nästan varje inlägg handlade om att det blev bättre med barnet eller barnen i magen, eller så var det nya dåliga nyheter på besvären dom redan hade. 

Själv trippade jag iväg på nya ultraljud varannan vecka för att få höra att allting såg så himla bra ut. Dom växte bra, dom fick lika mycket näring båda två, båda navelsträngarna flödade på fint, aldrig något fel på deras hjärtan. Dom föddes i vecka 37+1 på sin beräknade igångsättningsdag, helt av mig själv kom jag igång mitt i natten. Förlossningen tog 15 timmar utan komplikationer. Det var en helt fantastisk upplevelse allting. Jag är så himla lyckligt lottad. Så jag kunde aldrig relatera till någon i tvillinggrupperna, det var bara problem där.

- Här sitter jag nu idag. Med världens vackraste tjejer, som jag älskar mer än livet!
Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.