Utmattningssyndrom


Hej fina ni. Ni är ju ändå en del som hängt med mig i flytten av bloggen, vilket jag tycker är jätte kul. Jag publicerar ju endast till mina facebook vänner när jag gör nya inlägg, men det verkar komma in folk via direktlänken & instagram fortfarande. Ni är så välkomna självklart!

Mår en aning bättre idag efter läkarbesöket under gårdagen.
Fick träffa en underbar läkare. Hon var ny och hade därför gott om tid att lyssna på mig och tog massor av anteckningar & la fram förslag till mig. Det var så skönt att bara få vädra sig själv och berätta hur man egentligen mådde. Jag har som standard svar att alltid säga att det är bra annars. Det är sällan jag vågar säga hur rent utav bajs jag faktiskt kan må.

Några potentiella lösningar vi kom fram till var...
1. Jag behöver en kontakt inom vården som jag kan få komma & prata med. 

2. Jag behöver mer avlastning i hemmet. I alla fall dom veckor jag är ensam. Ska eventuellt få hjälp via socialen att kanske anordna 1 timmas städ varannan vecka då D är borta, så jag kan få lägga min energi på mina barn och inte bli stressad i onödan över omgivningen.

3. Eventuellt börja med min ADHD medicin igen som "lyfter upp mig" lite. Jag kände mig inte direkt sugen på antidepressiva tabletter som först föreslogs. Jag känner mig redan melankolisk och vill inte riskera att bli en helt avdankad zombie här hemma.

4. Jag kan sjukskrivas så att D får gå på pappaledighet. MEN, detta vill jag endast ha som nödlösning om inget av dom ovanstående fungerar. Vi har det lite mer komplicerat än att bara skicka in en blankett och så kan han gå hemma. Han jobbar inom familjeföretaget, så det behöver finnas folk som kan ta över för honom först & främst. Så, inte nu!

- Detta är planen just nu i alla fall. Det känns skönt att bli tagen på allvar i alla fall, och vi både såg vibbarna av att jag kunde vara på väg att få tillbaka min "utmattningssyndrom". Men förhoppningsvis kan vi stoppa det i tid denna gången.
#1 - Sanemro

Skönt att bli tagen på allvar för en gång skull! Tråkigt att läsa att du inte mår så bra :( Hoppas att du får den hjälpen du behöver och att du mår bättre snart fina du ❤️

Svar: Det kommer nog gå fint tror jag :) Tvekar inte på att det kommer vända en dag!
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.