Tänker köra samma kostprogram som förra året

Var ute på promenad idag med dessa fantastiska små minisar.
Så kul nu när dom äntligen kan sitta upp i vagnen och ta del av världen. Gick bort till där D har lastbilen för att säga hej innan vi skulle ses hemma igen haha. Blev väl 4km fram & tillbaka. Flickorna höll sig vakna hela vägen dit, men blev lite små suriga på hemvägen så då var det bara att fälla ner sätena och säga godnatt för ett litet tag. Hade stor lust att säga godnatt när jag kom hem med. Löjligt otränad, och även om flickorna nu är inne på sin 6e bra kväll utan skrik så har inte jag hunnit återhämta mig riktigt än. Känner mig som en trött tonåring igen. Behöver inte göra något, jag är bara trött hela tiden, konstant.

Jag hoppas dock på att snart få orken att komma i form igen. 
Ska köpa hem fitline och hoppa på det där crazy ass kostschemat jag gjorde förra året precis innan jag blev gravid. Det var en enorm utmaning, men ack så roligt det var med alla fantastiska resultat. Gick bestämt ner 9-10kg på bara 6 veckor, utan träning.

Denna gången tänker jag addera träning, även om den så bara kommer i långa powerwalks. Tänkte försöka starta i slutet på Juni igen. Är redan taggad!

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.