Streama League Of Legends

 
Håller på & laddar upp mig för min första League Of Legends streaming. League Of Legends eller även så kallas LoL är ett MOBA spel (Multiplayer Online Battle Arena).

Vad är ens league of legends kanske du undrar?
Ett strategispel du spelar med en utvald "Hero" som du spelar i en viss så kallad "Lane" för att besegra motståndarnas Nexus. Detta gör du genom att farma så många små creeps du kan för att samla pengar, för att kunna köpa verktyg för att göra din Hero starkare & för att kunna brutalt slakta dina motståndare, plocka deras torn för att slutligen ta huvudnexus. Då har du vunnit. Spelet kan ta allt från 20 till 60 minuter. Mitt längsta har nog tagit 72 minuter, suck. Då är man ganska trött sen. Snacka om utdraget spel. 

Kanske inte ett spel för alla. Första gången jag såg det så kände jag bara "Hell no" Men nu har jag snart varit beroende av det i 3 år, haha. I know, ni behöver inte säga det, jag är en nörd.

Bilden ovan är i alla fall något jag pusslat ihop och så andra kommer se min stream sen när jag väl börjar. Många brukar ha cam på & mikrofon, men jag kör på enbart detta, spelljudseffekter & spotifymusik. Vi får se hur det går i framtiden.

- Vet inte om mitt dåliga nät klarar att jag spelar & streamar samtidigt. Men om den orkar med så uppdaterar jag detta inlägget senare med streamlänk så ni som är spelintresserade kan kolla in när jag spelar! Better luck next time om inte annat.

NI KAN SE MIG STREAMA PÅ WWW.TWITCH.TV/BELLEFIX
#1 - jjennifertk @ instagram

Men åh?! Ofta du också spelar LoL? Både jag och sambon spelar tillsammans med ett gäng kompisar. Har dock aldrig träffat på någon annan mamma som spelar! Kul :D Ska definitivt kika på din stream någon gång!

Svar: Men vad kul!! Ni får jätte gärna lägga till mig! :) Kram
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.