Ska äntligen få träffa en läkare

 
Idag har jag fått tid hos en läkare. Vi ska ta lite prover & sen.. prata en del antar jag? Anledningen till detta är som jag nämnt i ett tidigare inlägg, att jag känner att jag behöver någon att prata med. Jag känner att mitt mående är på väg utför.

Vi har haft ett par tuffa 5 månader, och nu är jag ganska slutkörd.
Det är den enda anledningen jag kan komma på till att jag mår såhär. I vanliga fall brukar jag kunna sova & vakna upp med ny energi varje dag för att överrösa mina små med kärlek & ha en toppen dag. Men jag är helt slutpumpad så fort jag vaknar. Jag vill verkligen inte gå upp, jag orkar inte. Jag har ingen stubin kvar längre. Så fort jag märker att en krångelkväll är på ingång med massa skrik så faller jag ihop och börjar nästan skaka. Jag har tappat mig själv totalt. Jag får socialfobi efter en dag när jag umgåtts med mina barn. Ska det vara så!? Jag mår så dåligt över att ha dessa känslorna. Allt jag vill, är att vilja umgås med dom, busa, pussas & gosa. Men jag måste gå åt sidan flera gånger per dag för att andas. Sinnessjukt egentligen.

Som att inte detta vore nog så känner jag mig inte som den flickvännen jag en gång varit. Jag är så lättirriterad för allt. Jag lovade mig själv när jag blev mamma att jag skulle vårda min & Ds relation så fort jag fick chansen. Men jag orkar knappt ens det. Jag orkar inte ta hand om hemmet. Och den stökiga miljön gör att jag blir ännu mer stressad & mår dåligt. Jag är som en bomb som är redo för att explodera, och jag har redan gjort det. Men stubinen blir inte längre för det. Jag bara väntar på att explodera igen. 

Så jag ser verkligen fram emot att få läkarkontakt för att sedan få ha någon slags regelbunden kontakt med någon på vårdcentralen. Min familj är så stöttande & fina & avlastar jätte mycket. Men det hjälper inte så mycket ändå i nuet. Jag är mentalt utmattad så jag kan inte se något annat alternativ än att få lite mer professionell hjälp.
#1 - Sanemro

Lycka till <3

#2 - BABYBOOM

Vad skönt att du äntligen ska få hjälp. Hoppas att detta hjälper både dig som person, mamma & flickvän. Håller tummarna & vet att du kommer klara det. :) Lycka till! <3

Svar: Tack snälla du! Ja det känns väldigt bra :)
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.