Resultatet av mpfri kost - just nu


 
Idag har vi haft besök av bästa Chelle! Vi ses med glesa mellanrum, men det känns hemma med hen varje gång jag träffar denna fantastiska människa. Så avslappnat & bra och barnen älskar hen. Dom har somnat gott & brottas enbart med reflexen att vilja ligga på mage just nu och vaknar därför av just det. Vilket leder mig in på just ämnet sömn.

Med risk för att jinxa saker så tänker jag nu dela med mig av våra senaste kvällar.
Jag har ställt mig samma fråga dom senaste 3 kvällarna: Är det detta som är normalt?

Vi var hos barnmottagningen i Tisdags och började vår "behandling" med mpfri kost samma dag. Redan kvällen därpå var Bonnie hur lugn som helst. Det var i princip inget ljud på hela kvällen bortsett från en napp 1-2 gånger. Det är istället Elliot som haft de lite rörigt och haft svårt att somna om. Men det har inte varit några gallskrik direkt efter läggning.

Nu ikväll vaknade Bonnie och var lite butter, men anledningen till detta är för att hon nu är inne i samma fasgrej som Elliot hade med att lägga sig på mage och inte finna ro att lägga ner huvudet, tappar nappen och därför blir ledsen. Men det räcker att hjälpa henne på sidan igen och stoppa in nappen så är allt lugnt. Jag & Daniel är chockade och vågar knappt tro att det är den mpfria kosten som hjälper, men vad annars ska det vara? Såhär bra har vi inte haft det någon gång. Kanske 1 kväll i månaden som snabbt blir glömd av alla andra skrik kvällar. 

Vi bara njuter & försöker ta vara på dessa lugna kvällar, vi vet ju aldrig om det är såhär det kommer fortsätta vara eller om det bara är tillfälligt. Vi har till och med haft tid att kolla på film & hålla om varandra och bara fått vara ett par igen. Hur underbart som helst! Jag är fortfarande visserligen utmattad och ofta väldigt trött efter dessa månader, men det gör mig glad i sinnet att vi kanske äntligen hittat en lösning på problemet.

- Glad påsk på er! Hoppas ni haft och får en fortsatt underbar helg!
 
Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.