Resultat av dagens frisörbokning

 

Riktigt riktigt nöjd över resultatet som Camilla gjorde på mig idag. Körde på bredare slingor sen tog vi en nyansering så att håret blev mer askgrått. Vissa slingor blev helt ljusa med. Så det blir kul och se hur de blir om 6v igen när vi gör om allt igen! Kapade håret och har skurit ur det rejält. Känner mig riktigt fräsch inför imorgon kväll. 

Har planerat en utekväll med Becca och Andreas, Bio & Pinchos på schemat. 
Ska bli så himla skönt att komma ut. Barnens mormor ska passa dom och även deras plastmorfar kommer förbi ifall de behövs lite extra händer. Flickorna är ju lite svåra vid nattningen. Men vi ska i alla fall se Skönheten och Odjuret. Sen har vi bord bokat på Pinchos klockan 21. Helt förälskad i Pinchos miljö och mat. Favorit restaurang helt klart. Ska bli så kul med en kväll ute med vänner. 
#1 - Denise Taylor

Snyggt!
Skulle själv behöva besöka frisören och fräscha upp mig :P

Svar: Tack så mycket! :D Blev dock världens fluff när jag inte har stylat det haha! Lite tupé aktigt xD
Bellefix

#2 - Ljuva Julia

Du ser ju fantastisk ut, vilken jättesnygg färg och frisyr :D Vårfräsch :D :D

Svar: Tack! Ja det känns riktigt bra! :D Måste dock lägga lite tid på det. Ser lite tupé-aktigt ut när jag inte har fixat det efter en nattsömn haha. Ostyrigt minst sagt! :D
Bellefix

#3 - Johanna

Åh vad roligt! Vi hade planer på just den filmen och Pinchos förra helgen men vi hostade fortfarande en massa så det fick skjutas upp. Den här helgen jobbar jag så vi får se när det hinns med. Vore så skönt att få komma ut och vara lite barnfri bara för en kväll liksom^^

Svar: Ja visst!! Man behöver sådana här kvällar ibland :) Finns ju surpuppor som tycker att man aldrig ska skiljas från barnen och enbart gå hemma med dom. Men då får dom väl göra det själva. Bara för att man skaffat barn innebär det inte att man får unna sig en kväll med sin kille & sina vänner ibland :) Det behöver man för att stärka sig själv som person!
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.