Psykolog & Mindfulness

 
Uppe innan tuppen idag igen. Usch gillar inte det här mönstret. Att jag aldrig kan lära mig att flickorna sover med 6 timmars intervaller om kvällarna/nätterna, och det är därför nu som Bonnie vaknade vid 04:30 och var hungrig, och sedan inte kunde somna om tack vare sin täppta näsa & babbelhuvud. Men vad ska man göra när dom båda vaknar vid 23 & är hungriga. Går ju inte att tvinga dom att vänta 2 timmar. 

Kände mig så himla trött & ledsen, men tvingade mig upp med Bonnie.
Jag har nog bara fått sova 2 timmar inatt. Känns inte som att jag någon gång kom in i djupsömnen. Jag har känt mig mer & mer uppgiven nu på senare, tröttare, eller kanske mer utmattad är rättare ordet. Kort stubin, och otroligt känslig. Jag vill bara sova sova sova, men känner mig sällan utvilad. Det är på grund av dessa anledningar samt flera andra jag inte riktigt tänker ta upp, som jag tänker be min BVC sköterska att sätta upp tid hos psykologen som jobbar hand i hand med dom och det nya föräldraskapet. 

Det känns som det enda rätta att göra. Jag vet inte vad jag vill prata om än, men det kanske hen vet. När jag mår bra, så mår jag ju jätte bra. Jag är glad, munter, uppåt! Men det krävs inte mycket nuförtiden för att handen ska hamna i pannan & tankarna "Hur ska jag orka?" kommer. Jag kanske behöver någon att ventilera hos tillfälligt, som kan ge mig tips & ord från en annan synvinkel så jag slipper pumpa ur mig energi så fort. Jag vill ju inte hamna i depression igen, det har jag redan haft tillräckligt av i mitt liv. Nu är ju även en tid då jag vill njuta av mina barn & vara just lycklig med dom & min fantastiska D.

Ska även börja kolla in Mindfulness, det känns som något jag verkligen skulle behöva nu.
Det är ju känt för att minska stress, ångest & nedstämdhet. Vilket jag känner dominerar i min vardag ganska bra just nu. Jag har "pff"at åt tanken på Mindfulness förut, inte funnit ro eller ork att lära mig, rädd vad jag ska finna om jag så för en sekund stannar upp & fokuserar på mig själv för ett ögonblick. Men det är väl det jag behöver göra. Jag måste fokusera på mig själv nu för att hålla ihop, komma tillbaka, vara lycklig & vara en bra mamma & flickvän.
#1 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom

Finns massa gratis mindfulness appar testa att ladda ner:)

Svar: Ja jag har sett detta! :) Inte kommit till skott än, men det blir snart!
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.