Man måste börja någonstans


Helt slut i kroppen. 3 1/2 timma flög iväg som ingenting. Jag skulle behövt städat mer på hela bottenplanen. Men jag ville inte göra vårat "vanliga" städ där det egentligen är grisigt men ser städat ut. Jag tog ett riktigt tag i groventrén, sprang ut med massa lådor som blockerade vägen & annat som skulle slängas ut till garaget, dammsög, moppade & fixade ordning alla våra rena kläder som legat i högar i sovrummet. Det tog verkligen mer tid än jag trodde. Men nu känns det bara mer peppande att fortsätta.

Snart ska vi köpa tapet, färg & golv.
Ett litet tag till dröjer det, men nu har vi ändå börjat kolla lite på vad vi faktiskt är intresserade av. Vi ska lägga samma golv på övreplan i den hallen som vi har i storarummet. Hallen ska tapetseras/målas mörkblå eller något mörkblått mönster. Även börjat tjuvkika på någon billig tapet vi kan ta i vårat blivande sovrum på övre plan, tills vi kan riva väggarna & bredda rummet. Synd att lägga för mycket pengar om det ändå ska bort sen. Men något tillfälligt i alla fall! Till flickornas rum kommer jag nog vara extra kräsen. Ska bli så kul att fixa ordning deras rum, men ja.. Petig kommer jag vara i alla fall haha! Hoppas kunna fixa något i Maj/Juni. Hoppas även jag kan vara klok & komma ihåg att ta före/efter bilder.

- Hur som helst. Var så mysigt att få hem mina fina igen efter dom varit & myst hos farmor. Även min fina kille. Nu sussar dom sött & vi ska se sista filmen av Underworld Maratonen!
Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.