Lite "egentid" imorgon


Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Idag har vi haft lite besök av Amanda, hennes lilla Cornelis & de nya tillskottet Noelle. Hon var så liten i mina armar. Så svårt att se att Bonnie & Elliot varit så små, och ännu mindre! Jösses. Har 2 stycken likadana pyjamas i storlek 44 & 62/68 vilket är den storleken dom båda har nu. Den är dock klassad att vara just Elliots då hon hade den mest när hon var nyfödd. Ska visa er bild någon dag när dom båda pyjamasen är bredvid varandra så ni får se hur mycket dom egentligen har växt!

Imorgon ska jag äntligen få lite egentid...
Fast det är inte lika "lugnt & lyxigt" som det kanske låter. Flickorna & D ska iväg till barnens farmor så jag kan få några timmar att storstäda här hemma & röja. Måste få ordning på vår förvaring med kläder. Ligger stora högar med tvättad tvätt som måste in någonstans innan de måste tvättas igen! Samt torka rent på flertal ställen, dammsuga & moppas golv. 

Vill verkligen göra mer här hemma men det är så svårt att få något gjort nu när flickorna rör sig så mycket. Inte för att dom direkt tar sig framåt, men backa och knuffa sig bakåt kan dom utan problem. Samt att dom är inne i någon fas med som jag nämnt, lämnar jag rummet så blir det kaos & skrik bryter ut. Ja mamma reste iväg till Kina så fort hon kom ur sikte!

Jag är väldigt bra på att städa när jag kommer igång. Men när jag måste avbryta hela tiden så har jag jätte svårt att återuppta projekt jag påbörjat. Det är väl där min ADHD visar sig ibland i vardagen. Jag måste komma in i min "bubbla" där jag riktigt går in för något maniskt, för då blir det så himla bra & jag får så mycket gjort. 

Önskar alla en toppen helg. Nu laddar upp med godis & fortsätter vårat Underworld Maraton.
#1 - BABYBOOM'S LIFESTYLE

Jag har planer på att byta bloggportal, tänkte försöka prova på Blogg.se igen =). Kommer inte riktigt ihåg hur man la in en profilbild i sidomenyn, så skulle vara guldvärt ifall du kunde hjälpa mig? =)

Svar: Hej Alexandra! :) Jag pysslar inte riktigt med bloggdesign så längre. Försökte lägga in en kod här men den ville inte riktigt. Skriv till mig instagram så ger jag dig en kod där.
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.