Känslorna för Sthlm idag

Riktig orkeslös dag idag. Jag vill gråta men kan ändå inte. Mina tankar är bara för Stockholm idag och jag känner ångesten bygga upp sig i bröstet. Självklart har man lidit för andra länder när terrordåd hänt. Men det är när man själv får uppleva det som man inser hur skakad hela ens land blir. 


Här bor jag, med mina barn och kille, öde ute på landsbygden. Men det hindrar inte känslorna av rädsla och sorg inför dom drabbade. För jag känner mig drabbad med. Jag kan dock inte placera tankarna i rätt fack och jag är inte säker på vad jag är rädd för. Det är enbart en riktigt tung dag & bilder och filmer som loopas av livrädda människor som rusar gatorna fram. 

Idag har även människor visat empati, styrka och medkänsla för sina medmänniskor. Det är sådant som får en att få hopp om mänskligheten med. Men sorgen idag tar överhanden tycker jag. Men styrkan och kämpandet för en bättre framtid är det som vinner i det långa loppet. 

Utöver dessa tankar. Så gjorde Bonnie mig glatt överraskad idag. 
Jag tog på ett pipmuggsmunstycke på den lilla nappflaskan och där låg hon i godanro och sög i sig maten helt själv med blicken fastklistrad på mig. Nog för att nappen inte läcker mat. Men de sölades lite ändå. Men men, kul var det i alla fall. 

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.