Jag vill ha mer barn... nu!

 
Mer barn nu? Är du galen kvinna!?
Svar: JA! Jag är totalt helt tappad. Eller min livmoder har gått & blivit senil & glömt av hur tung tvillinggraviditeten var & hur jag enda sedan v26 så gott som kvävde mig själv varje natt när jag sov & kroppen kom in i något automatiskt läge inställt på "Du ska nu sova på rygg!" Jag har alltid älskat att sova i halv fosterställning på sidan. Alltså understa benet helt utsträckt, andra benet slängt över täcket och böjt upp mot magen. Men inte under graviditeten, nene.

En till graviditet är väl inte det som oroar mina sinnen mest. Förhoppningsvis så ska jag väl inte råka på en till tvillinggraviditet, även om allt tyder på att mina flickor är enäggs (med olika formade huvuden & vikt) och jag har tvåäggstvillingar i generna från min pappas sida. Who knows, enäggs & tvåäggs? Usch vilken mardröm. Haha, jag vet hur det låter. Jag är otroligt "välsignad" över att få ha tvillingar. I love it! Men det har ju verkligen inte varit lätt dom här första 5 månaderna. Jag är nöjd över att ha fått det en gång, det hade inte varit dumt att få veta hur det är att "bara" ha EN liten tokstolle i magen med. 

Mitt huvud håller dock inte med min livmoder.
Jag får väl tacka för detta. Jag vill verkligen ha mer barn, i alla fall ett till. Men inte NU! Jag har allt planerat. Jag ska vara 29-30 år, D kommer vara 31-32 år. B & E kommer att vara 6-7 år och ha börjat i förskolan. Under dessa 6 år så kommer vi ha haft tid att fixa vårat hus till det bättre, kanske resa lite som småbarns familj & bara njutit av just dom små vi redan har. Sen, när vi nått upp till dessa tidigare nämnda åldrar, så kan det vara dags för att baka den sista ungen. Då går ändå flickorna i skolan & jag kan lägga fokus på den lilla. Speciellt skönt om det visar sig att detta barnet får kolik precis som sina systrar. Tänker inte vara oförberedd! Någonstans innan eller efter denna plutt ska vi väl även kunna klämma in ett bröllop.
#1 - The Queenie

Fina du <3

Svar: Åh tack, detsamma :) Kram
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.