Inte lika hemsk som jag verkar

 
Idag är vi uppe innan tuppen. Flickornas snornäsor må kanske inte ha bråkat lika mycket vid läggdags, men det gjorde helt klart så dom vaknade tidigare än vad vi är vana vid. 05 mer exakt. Vi som är så vana vid sovmorgon till 7:30-08 tiden. Bah. Jag tar mig rätten till att klaga om detta faktiskt, bara för att många andra har barn som alltid vaknar 06 så måste inte jag falla in i ett spår & känna mig lyckligt lottad även om så är fallet.

Pappa får ligga kvar i sängen & gotta sig idag.
Se där, jag är inte så bortskämd & hemsk som jag ibland kanske kommer att framstå som i bloggen. Jag är full av envishet & "jag vill det här, det här & det här!" men jag vet absolut hur man delar med sig & hur man delar på en kaka & ger gärna bort hela ibland. Jag antar att jag har lite hormoner jag sparat åt sidan för sådana här "nödlägen" då man måste välta elefanten ur sängen, i detta fall jag. Inte för att jag på något sätt är stor, men jag tror bara det är väldigt svårt att väcka en otymplig elefant. Vad tror du?

Tänker ge mig in i en koffeinvärld fylld med Viktorianska hus i The Sims 4.
Tv8 går på högvarv & tvillingflickorna uppskattar redan inredningsprogram lika mycket som sin mamma. Tänkte slänga mig in i The Sims 4 världen när koffeinet har kommit igång i sitt fulla bruk & flickorna bestämt sig för att det nog är lite för tidigt för att erövra världen & tar en powernap i vagnen, och fortsätta mitt kreativa byggande på min Viktorianska gata. Tänker alltid att det ska bli så kul att flytta in familjer i mina grymma hus & ser redan framför mig hur dom ska vara personlighets & karriärmässigt, men det hela slutar ofta med att jag bara bygger, bygger & bygger. Jag älskar verkligen The Sims på det sättet. Speciellt när jag nuförtiden går efter riktiga husbyggnadsplaner.

Det här med att starta upp min blogg på blogg.se och bara skriva, skriva & skriva, utan någon plan för framgång eller motgång har redan visat sig göra gott för mig. Så avslappnad without a care in the world. Hoppas dock mina trognaste följare har ett öga på mig.
#1 - Sanemro

Jag kommer alltid att följa dig!

Svar: Jätte kul att höra! :)
Bellefix

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.