Förkylning & elände

 
Barnen har fått sitt lördagsbad. D har varit och handlat. Hemmet är lika rörigt som det varit tidigare i veckan. Min ork till att göra saker nu när jag varit sjuk har varit lika med noll. Är äntligen på bättringsväg, så den första maskinen med tvätt är i rullning. Jag ska inte ljuga, det är tredje gången samma maskin är på. "Glömt" av den i 3 dagar.
 
Barnen har det jobbigt med förkylningar, säkerligen tack vare alla pussar dom får från mamma. Försökt med koksalt spolning i näsan & även snorsug, men det har varit riktigt jobbigt för dom att komma till ro & somna på kvällen i alla fall. Elliot somnade först vid 00 igår, stackaren var helt slut, dom som annars somnar vid 18-19 tiden. Vi fick i alla fall en bra natt vilket kändes fantastiskt, eftersom denna mamman inte fick sova någonting natten till igår.

Fick ett riktigt psykbryt igår. Jag var så utmattad efter att ha varit sjuk, inte sovit något, barn som var upprörda & skrek titt som tätt, och jag var ensam. Slutade med 1 söndrig stol efter att ha hystat två stycken fram & tillbaka i köket för att få utlopp för min frustration. Kan ju låta brutalt, men ingen blev skadad förutom min ena tå. Får helt enkelt skylla mig själv. Sådana här dagar önskar jag att vi behövde klyva ved eller något istället för jordvärme, då hade jag kunnat bonka skiten ur vedträden. 
#1 - LIV

Jobbigt när det blir så, har själv slagit sönder en och annan möbel bland att soffa och säng så jag fick sova på en madrass på golvet i flera månader, höggravid dessutom. Vill bara kasta tallrikar i väggar ibland, sett på tv att det ska hjälpa hehe!

Svar: Jag tror jag gick runt & tänkte för mycket haha. "Vad kan jag kasta sönder som jag inte kommer ångra efteråt? Hmm.. Stolarna, jag vill ändå ha andra köksmöbler sen!" Men jag spanade självklart in kaffekokaren, vilket var big nono på, och andra köksmaskiner! :) Skönt att få avreagera sig lite i alla fall!
Isabell Bellefix Gustafsson

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.