Dåligt bemötande från BVC

Igår var vi på Alingsås barnmottagning med Bonnie. 

Elliot fick följa med. Men eftersom Bonnie är den som haft sådana problem denna veckan som varit så var hon prio 1. Dom ville främst kolla så hon inte hade öroninflammation. Jag hoppades nästan att hon skulle ha det så vi kunde få något svar på vad som egentligen händer. Men det var självklart inget. Då var det bara magen som kändes som det möjliga svaret för oss. 

Barnmottagningen likt 1177 tyckte de va konstigt att barnen inte fått pröva mjölkproteinfri kost på rekommendation av bvc. Själv känner jag att bvc velat att vi ska göra allt förutom just ändra till mpfri kost. Det ska vara som sista utvägen ungefär. Vilket är urlöjligt eftersom den mpfria ersättningen smakar skit, bränd pannkaka tillsammans med grissvåll. Låter de gott? Nej. De tycker inte flickorna heller. Hade dom bara fått testat detta tidigare så hade dom inte varit så kräsna. Men nu är dom mitt inne i alla smakupplevelser och har börjat välja vad som är gott och äckligt. 

Försöker tona in den nya ersättningen tillsammans med den gamla. Men den nya tar över smaken brutalt även om jag kör 50/50. Jag & D känner oss riktigt arga på Bvc. Nu överväger jag verkligen att byta bvc sköterska. Valet kommer kännas givet för mig om detta visar sig fungera för flickorna, och även om den andra bvc sköterskan säger att hon inte skulle behandlat oss på samma sätt som den bvc sköterska vi har nu gör. 

- Frustrationen är verkligen maxad här hemma. Har mina flickor gått med magont här hemma i snart 6 månader tack vare dåligt bemötande från bvc? 

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.