Dags för en ny fasHej alla fantastiska vänner som bekanta. Wosh, min kropp vill verkligen inte hänga med i mina muntergökars omvandling här hemma. Jag är så trött så jag kan knappt förklara det! Att dom dessutom höll oss vakna i ca 3 timmar i förrgår och vaknade 05 imorses var ingen höjdare. Hade en väldigt irriterande dröm så jag vaknade upp på min allra värsta sida. D fick onda ögat av mig hela tiden fast han inte hade gjort något, snacka om att jag bad om stor ursäkt senare på dagen när jag äntligen fått lite liv i mig själv. Tur att det finns kaffe!

Bonnie är nog inne i någon fas.
Enligt Wonder Weeks appen så är dom inne i sin 5e fas vilket visar sig mest på Bonnie. Hon får raserianfall hela tiden. Vägrat sova nästan hela tiden under dagen. Blir surig när jag lämnar rummet, blir surig när hon ser mig, blir surig även när jag sitter framför eller med henne. "Vad vill du att jag ska göra barn!?" Haha. Ja jösses, ibland blir man verkligen skogstokig. Men jag är så tacksam över att kvällarna fortfarande går bra. Bonnie vaknade igår & skrek likt förra veckan. Men tröstades snabbt i mina armar och somnade om.

Så lycklig & glad över att jag har min D. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Inte på grund av hans skills som pappa, utan även sitt tålamod med mig & förmågan att få mig på så otroligt bra & lyckligt humör igen. Tack för att du står ut med mig!
Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.