Dagdrömmar om hem & familj


Haft en otroligt mysig & bra dag, trots alldeles för lite sömn för min del. Var så skönt att komma ut med barnvagnen igen efter en vecka inomhus & det var strålande solsken på vägen hem. Visiten hos farmor & farfar var toppen med. Flickorna var jätte nöjda och somnade gott i vagnen på vägen hem, och sover än. Vågar inte tro på att det förblir så resten av kvällen, men hoppas kan man ju absolut. Jag är lite för bra på att jinxa saker tyvärr.

Jag & D har suttit på altanen och pratat framtidsdrömmar kring vårat hem.
Eller kanske mestadels jag. D kan ploppa ur sig saker från tomma intet när han väl kommer på saker. Men nu var det nog mest jag som stod för snacket om inglasad veranda, vitt & grått hus, utemöbler till sommaren och hur fantastiskt platt & fin gräsmatta vi har för utomhus aktiviteter som kubb & kanske en framtida pool.

Jag lever oftast dag för dag & gillar inte att boka upp mig för mycket. Jag gillar spontana träffar & aktiviteter. Men när det kommer till hem & familj så gillar jag att tänka långsiktigt för att ha ett mål & morot kring hur framtiden kommer att se ut. 

- Om flickorna lyckas fortsätta sova ska jag försöka ta ett röj här hemma. Eller så byter jag ut dom planerna mot en powernap. Vi får väl se vilket som lockar mig bäst. *host*
Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.