BVC måste ge ordentlig hjälp

Denna dagen har känts betydligt bättre tack vare att jag fick sova ganska många timmar natten till idag. Umgåtts mer med mina tjejer & haft det jätte mysigt. Kallar jag framsteg. Jag har dock inte långt ifrån att trilla på rumpan igen. Försökte med "tassmetoden" ikväll och de fungerade hyfsat men det är något som inte är bra med Bonnie. 


Jag ska ringa BVC imorgon och be om ordentlig hjälp. 
Jag tänker inte godta några tips som "Är hon tillräckligt ombonad?" Eller "Är de för varmt eller för kallt i rummet?" Sådana bullshit frågor för mig nu känner jag. Bonnie vaknar allt ifrån 5-30 minuter efter hon somnat och gallskriker, varje kväll. Jag tvivlar på att hon har mardrömmar hela tiden varje kväll!? Nej. Något stämmer inte. 

Till och med barnens mormor säger att det inte är normalt. Tvivlar på att de är en fas med. Jag orkar inte riktigt skrida igenom 2 veckor med att försöka på "tassmetoden" heller (googla det). Jag är så himla utmattad att jag bryter ihop varje kväll. Allt ifrån att gråta hysteriskt till att gå ut och röka och bara stirra tomt framför mig. 

Jag kan heller inte hjälpa att bli irriterad på min omgivning som försöker ge mig tips för att få en lösning på det hela. Eftersom ALLA verkar hoppa över det faktum att jag och D faktiskt har prövat så gott som ALLT. Det är inga vanliga insomningssvårigheter det här. Jag har googlat och prövat allt som dykt upp. Så de är väl ganska givet att jag redan provat ALLT det där vanliga som andra mammor kör med sina vanliga bebisar, som dom så gärna vill tipsa mig om. 

Det är verkligen inte min mening att bli irriterad. Men jag kan inte låta bli. Det kanske man kan förstå om man tänker på sin egen bebis som skriker en kväll och dubbla det till alla kvällar i veckan i 5 månader? Tror vem som helst hade blivit milt sinnessjuk precis som jag känner mig smått just nu. 

- Jag förstår inte varför det ska vara såhär. Dom är ju sådana solstrålar dagtid. 

#1 - Marika

Bara att stå på sig och få hjälp. Hoppas på framtiden och leva en dag i taget ❤

#2 - Mirre - Sweetwords

Ja det är sjukt frustrerande, vår tös böka ju också mycket i början och var vaken om nätterna, men på henne var det ju kolik då, men det satte spår så jag vart helt knäckt och det verkade ju omgivningen inte köpa alls, man skulle lyssna på det ena och det andra, men man ville inte ha de råden utan man ville försöka förstå själv, det är superjobbigt. Hoppas att BVC eller så kan hjälpa er så ni får någon knapp att trycka på

Välkommen in till mig, Isabell 23 y/o.
Tvillingmamma till två fina flickor vid namn Bonnie & Elliot, födda 161024.

Bloggen bjuder på mina intressen /
- Datorspel & streaming
- Inredning & decor
- Barnkläder & leksaker

Samt massor av ofiltrerade tankar och känslor kring mammalivet & dess ups and downs. Läs med en nypa salt.