Header


Sorry Girls, mommy needs 2 pee too

Äntligen landat framför datorn. Min rygg har varit extremt mörbultad under dagen, så tagit mig chansen att vila lite efter att flickorna vart nattade. Känner fortfarande hur extremt stel jag är i övre delen av ryggen, det är nästan som att man domnar bort lite. Varit mycket lyftande & flängande under dagen. Tjejerna är ena stunden jätte glada, speciellt under förmiddagen, till att bli totalt rosenrasande så fort jag lämnar rummet. Jag är ledsen flickor, men mamma behöver också kissa ibland. Det är knappt så jag hinner tömma blåsan ibland utan har fått köra på ultra XXX super push & speed fart. Ska vi tävla inom vem som kan kissa mest och snabbast, så vinner jag! *vink vink*

Hylla min blogg / Rösta här

Inne hos @bolmgren och @Jeenyrosen pågår just nu "Vilken blogg hyllar du mest?". Om du känner att jag passar in för att hyllas till höjderna över mitt bloggande, så gå jätte gärna in och rösta hos någon av dom. Skickar självklart iväg en massa mentala huggies till er som bestämmer er för att rösta på mig.

Likes

Comments


Känslorna kom som en bomb

Kände hur mitt hjärta började blöda lite för en stund sedan. Jag hade precis matat Bonnie och hade henne mot axeln för rapning. Jag begravde min näsa i hennes lilla håriga huvud samtidigt som jag kollade på Ellie som rullade runt i blöja på en fäll på golvet. Så mycket kärlek kom över mig & tårarna trillade fram.

Tänk att jag skulle bli så lyckligt lottad att få 2 kärleksfulla små troll på en och samma gång. Jag satt och tänkte på alla gravidveckor jag intensivt läste igenom varje app & sajt kring vad som hände i utvecklingen vecka för vecka, jag försökte att inte fuska & läsa om veckan därpå, men det var så svårt. Att få se bilderna på pampers sida där dom utvecklas från små konstiga rymdvarelser till en mer lik bebis för varje vecka var otroligt, och här har jag dom nu i mina armar. 2 små fantastiska människor som förgyller mina dagar & ger mitt liv en helt annan mening. Vad vore livet utan dom? Ingenting.

Jag önskar jag kunde ta mig ett snack med Isabell för 5 år sedan då jag levde i depression och bodde i min säng 16h om dygnet. Jag skulle berättat om livet idag, och att livet då inte var hela världen. Hade jag vetat då vad jag vet nu så hade jag kanske brutit mig ur min depression snabbare, who knows. Det lär vi aldrig veta. Tänk om man hade vetat vilket fantastiskt liv man skulle leva om 5 år.

Likes

Comments

Lånad bild från fitnessguru.se

God proteinmorgon

Uppe med tuppen men försökt manipulera flickorna med mys & gos för att få ligga kvar lite till. Kände mig relativt pigg vid 06:30 men ack denna sköna varma säng vill väl ingen lämna? Fick ligga kvar till 08:30 inräknat med matningarna av båda två. Ska absolut inte klaga!

Sitter i detta nu & mumsar i mig min frukost. Jordgubbskvarg med färska hallon, chia- lin- och solrosfrön. Till detta ett glas apelsinjuice och efter det blir det en proteinshake. Sitter & luskar runt lite på nätet om vad jag ska göra för hemmaträning idag. Jag red ju med Daniels syster för någon dag sedan & har sedan dess gått & inväntat världens träningsvärk i rumpa & lår, men jag verkar ha klarat mig undan ändå. Var rädd att jag inte skulle kunna göra något hemma resten av veckan, men det är ju inget jag behöver oroa mig för. Tror jag ska räkna in dammsugning som ett träningspass också, det går väl bra?

- Hur mår världens bästa läsare & mammor idag?

Likes

Comments


Största katastrofkvällen på länge

Vart en extremt jobbig kväll, kunde vart värre till och med om inte min kära mor hade hjälpt mig. Skrik, och åter skrik. Gasiga magar är vår värsta fiende i denna familjen, men självklart skulle den knacka på när flickornas mamma, jag inte fått extremt mycket sömn nu på senare. Helt & hållet mitt egna fel, men ändå.

Får frågan ofta: Vad är det jobbiga med att ha tvillingar? Tänkte ge er svaret jag kommit på först nu.
Svar: Att du själv inte kan vara 2 mammor. Alltså dela på dig själv & promenera iväg med den ena till ett helt annat rum. Så eftersom detta är fysiskt omöjligt, så sitter du där med det vackraste du har som skriker halsarna av sig, triggar igång varandra. Lugnar den ena ner sig så kommer den ganska snabbt igång igen när den hör den andra. Där sitter du sedan & tafatt plockar upp den ena efter den andra, pratar lugnande, hyshar, klappar på rumpan, gungar, blir allt mer knäpp i huvudet ju mer minuterna rullar på.

Flickornas skrikmaraton

Min mamma hade varit hos mig under dagen. Vi lagade mat, myste med flickorna & drack kaffe. Min mamma är min absoluta bästa vän. Hon var med vid läggningen & åkte sedan hem. Vi hade märkt att flickorna var lite knorriga, men dom hade inte tagit lika långa powernaps under dagen som dom brukar, så jag antog helt enkelt att dom var övertrötta. Det hela eskalerade ur ganska snabbt. Elliot började skrika & ville ej tröstas av nappen eller mig. Jag vaggade & försökte trösta, det gick hyfsat tills jag helt plötsligt hör syrran börja gny i vagnen och gick dit i hopp om att hinna stoppa in nappen på henne & köra vagnen fram & tillbaka. Detta var inte poppis för Elliot alls. Jag kände att jag måste försöka hjälpa Ellie, annars har jag snart 2 skrikande bebisar eftersom att Bonnie knappast kan slappna av om Ellie ska skrika ikapp bredvid henne. Jag ringde även mamma på högtalaren och bad om hennes hjälp, igen.

Jag försökte hjälpa Elliot att få ut gaser ur magen utan någon framgång. Jag tänkte att jag ändå måste hjälpa henne att slappna av lite & dämpa det onda, så jag behövde ta mig till tvättstugan där skötbordet var för att ge henne en liten Alvedon. Under tiden vi är där hinner "situation Bonnie" eskalera ur totalt. Jag la Elliot i min säng för att hämta upp Bonnie, där låg dom sedan, medan deras mamma försökte visa närhet med ansiktet, klappa på båda, prata kärleksfullt utan framgång.

Bonnie var totalt förstörd så hon blev prio 1 att lyfta upp. Hon var som en ål och slogs & brottades i min famn. "Sova" greppet, det vi har för att slappna av & komma till ro funkade inte alls. I 1 minut la jag Bonnie ifrån mig och tittade på mina två skrikande sylvassa diamanter. Försökte kyla ner huvudet & komma på vad jag skulle göra under tiden tills mamma kom tillbaka. Jag kom inte på någonting, istället körde jag samma visa igen. Stängde halvt av huvudet för att härda ut känslan och ljudet av att inte kunna göra någonting. Det tog kanske 15 minuter innan mamma var tillbaka, jag var halvt skogstokig vid det här laget och slet mitt hår mentalt, flickorna hade triggat varandra och höjt & sänkt volymen om vart annat hela tiden. Mamma var kvick & tog Elliot och ganska snart hade vi tysta bebisar i varsitt rum.

- Så detta har varit min fabulösa kväll, hur grym har er kväll varit?

Likes

Comments


Varför lämnade jag Wordpress & kom tillbaka till Nouw.com?

En otroligt bra fråga. Jag kände mig klar med alla bloggportaler, jag trodde absolut att jag behövde en egen sida för att fortsätta att utvecklas, det visade sig vara raka motsatsen. Jag glömde helt av vilka som inspirerade mig till att blogga, ni såklart. Många av er finns på Nouw, och det blev förbannat ensamt & tråkigt på Wordpress. Det kändes som jag hade flyttat från Borås till Haparanda, klart jag fick hemlängtan.

Jag insåg att det är inte vart jag befinner mig som har betydelse av bloggens tillväxt & utveckling. Visst saknade jag att fixa det personliga utseendet på bloggen, det var min förälskelse till ett tema på WP som fick mig att lämna Nouw. Men ibland får man helt enkelt bara nöja sig. Jag dödade min inspiration helt när jag hamnade på WP. Det kändes som jag hade ett plank men inga bollar att kasta mot det.

- Jag är tillbaka på Nouw, för jag älskar communityn & vad portalen gör med mig som bloggare.
Ps: Ja jag har typ sweepat rent bloggen för att få en ny start med mitt blogazine här.

Likes

Comments